Mbi punësimin e pedagogeve te Jashtëm pë vitin Akademik 2020-2021 në FIMIF

Përshëndetje,

Bashkëngjitur gjeni kriteret për punësimin e pedagogëve të jashtëm pranë Departamenteve të FIMIF për Vitin e Ri Akademik 2020-2021, së bashku me dokumentacionin përkatës që duhet plotësuar dhe dorëzuar.

2020.10.12-Pedagoget e Jashtem-Kriteret

Written by 

Leave a Reply