NJOFTIM

NJOFTIM Studentet qe do mbrojne diplomat ne nivelin Master, ne sezonin e Dimrit, duhet te dorezojne prane Departamentit te Inxhinierse Fizike dy kopje te diplomes ne hard copy dhe nje version elektronik te saj (CD). Diploma duhet te jete e Lexo me shume!