Njoftim për bursa studimi në Japoni

Në datën 21 Maj 2018  në ambientet e Rektoratit të Universitetit Politeknik të Tiranës u zhvillua një takim i Rektorit të UPT Prof. Andrea Maliqari dhe Zv. Rektores se Anës shkencore dhe Marrëdhënieve me Jashtë Prof. Asoc. Elfrida Shehu me përfaqësues të  Hosei University, Tokyo. Prof. Yana, Director of the Institute of Integrated Science and Technology dhe Genci Capi, Profesor i Robotikes  në këtë Universitet. Në takim u ra dakord lidhur me nënshkrimin e një marrëveshjeje bashkëpunimi dypalëshe. Eshtë në praktikën e Hosei University që kur paraqitet një marrëveshje  bashkëpunimi për miratim, duhet të plotësohet paraprakisht një dokument ku midis të tjerash duhet të paraqesësh disa fakte bashkëpunimi deri sa duhet të  kalohet në nënshkrimin e marrëveshjes. Në këtë kuadër Hosei University ofron mundesi aplikimi  për studentë master dhe doktorature sipas dokumenteve bashkengjitur.

 

Polytechnic University of Tirana 2019
2)Hosei_IIST_2019_flyer
3)IIST_Guidelines for university recommendation 2019

4)Questionnaire for intl students

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *