Mbrojtja e Diplomave – Prill 2019.

NJOFTIM

DATAT E MBROJTJES SE DIPLOMAVE DHE DHENIES SE PROVIMIT TE  DIPLOMIMIT PER SEZONIN E DIMIRIT, PRANE DIF, JANE SI ME POSHTE:

  1. PROVIMI I DIPLOMIMIT NE NIVELIN BACHELOR ZHVILLOHET NE DATEN 02 PRILL 2019, ORA 12.00;
  2. MBROJTJE DIPLOME NE MASTERIN PROFESIONAL ME DREJTIM FIZIKE MJEKESORE ZHVILLOHET NE DATEN 02 PRILL 2019.
  3. MBROJTJE DIPLOME NE MASTERIN SHKENCOR ZHVILLOHET NE DATEN 03 PRILL 2019.

 

DEPARTAMENTI I INXHINIERISE FIZIKE

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *