Njoftim

Ne datat 29 Gusht deri ne 3 Shtator 2019 organizohet ne Napoli Crystallographic Information Fiesta– AIC International Crystallographic School 2019.

Informacionin me te hollesishem do ta gjeni ne faqen e shoqates http://aac-cryst.eu/news/

Per aplikuesit e interesuar informojme se antarsimi ne AAC rrit mundesine qe aplikanti/ja te jete i/e sukseshem

ee perfitimin e burses. Per kete arsye, antaret e regjistruar te informojne edhe te tjere qe nuk jane regjistruar, qe te regjistrohen si antare dhe te perfitojne nga  kjo mundesi. Numeri i bursave per Shqiperine do te jete propocional me aplikimet e aplikanteve te regjistruar (antare) te AAC.

(Hotel + lunches and coffee-breaks at 490 euros. Moreover, BURSARIES are available to cover registration fee as well as travel costs, in full or partially.

DEADLINE for pre-registration and bursary application is 5 May 2019, while registrations will close on 14 June 2019.)

Gjithashtu bashkengjitur gjeni edhe njoftimin per aplikime.

Suksese!

AIC School 2019

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *