Njoftim

Ne datat 29 Gusht deri ne 3 Shtator 2019 organizohet ne Napoli Crystallographic Information Fiesta– AIC International Crystallographic School 2019. Informacionin me te hollesishem do ta gjeni ne faqen e shoqates http://aac-cryst.eu/news/ Per aplikuesit e interesuar informojme se antarsimi ne AAC rrit Lexo me shume!

NJOFTIM

DITA E PREMTE, DT.13. PRILL 2018 DO BEHET MESIMI I DITES SE HENE.  [googlepdf url=”http://dif.fimif.edu.al/wp-content/uploads/2018/04/Urdher-rektori_6.4-2018.pdf” download=”Download” width=”100%” height=”600″]

NJOFTIM

NJOFTIM Studentet qe do mbrojne diplomat ne nivelin Master, ne sezonin e Dimrit, duhet te dorezojne prane Departamentit te Inxhinierse Fizike dy kopje te diplomes ne hard copy dhe nje version elektronik te saj (CD). Diploma duhet te jete e Lexo me shume!

Departamenti i Inxhinierise Fizike

Përgjegjësi i Departamentit, Prof. Dr. Partizan Malkaj. Përgjegjësi i departamentit, është autoriteti më i lartë për këtë njësi bazë të punës mësimore kërkimore. Përgjegjësi i Departamentit zgjidhet sipas kritereve të përcaktuara në Rregulloren e Zgjedhjeve të UPT. Ai duhet të ketë titullin Lexo me shume!