Mbrojtje Diplomash, Provim Formimi, 03.08.2020

Pershendetje,

Mbrojtja e Diplomave dhe Provimi i Formimit per Sezonin Vere 2020 do te realizohet me date 03.09.2020, ora 9.00.

Ju kerkojme ndjese pasi paraprikisht ishte vendosur data 30.07.2020, por per arsye se ne kete date  eshte caktuar data e zhvillimit te zgjedhjeve per organet dhe autoritetet drejtuese  ne UPT, dhe meqe data 31 eshte feste zyrtare (Kurban Bajrami), u detyruam ta zhvendosim me 4 dite.

Ju urojme Suksese!

4 thoughts on “Mbrojtje Diplomash, Provim Formimi, 03.08.2020”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *