18 thoughts on “Orari Mesimeve”

  1. Pershendetje! Jam nje studente e fakultetit te inxhinierise matematike qe ka 3 vite qe jam shkeputur dhe me ka mbetur dhe nje provim per te dhene . Doja te ju pyesja se si procedohet ne kete rast? Faleminderit nqs me pergjigjeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *