Alumni FIMIF

Të nderuar studentë dhe ish studente, Pranë Fakutetit të Inxh. Matematike dhe Fizike është hapur Zyra e ALUMNI- të dhe Karrieres, e cila ka një nga qëllimet e veta të identifikoj studentë të diplomuar ndër vite në FIMIF për të tre Ciklet e Studimit si dhe të ndaj me Ju historit e tyre të skuksesit. Për tu njohur me sfidat e tyre në karreiren profesionale si dhe ecurin e tyre kilikoni këtu. Për informacione të mëtejshme ju lutem regjistrohuni këtu , ku mund të komentoni dhe të ndani gjithashtu edhe Ju eksperiencat tuaja me ne.

Sorry, no posts matched your criteria.

Sorry, no posts matched your criteria.

image

Monika Gjonaj

gjonajmonika@gmail.com
Assistente Ekonomiste

image

Altin Guberi

altinguberi@gmail.com

image

Xhulia Dosti

xhulia-dosti@hotmail.com
Përgjegjësese në Zyrën e Radiombrojtjes QSUT
Pedagoge e jashteme pranë Fakulteti të Shkencave Mjeksore Teknike

image

Ejona Zeneli

ejona.zeneli@yahoo.com
IT and Network Engineer at Digicom Albania

image

Edona Moni

Burimeve Njerëzore prane BAnkes Credins
Pedagoge e jashtme pranë Fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit.

image

Elda Maraj

Lektore me kohё tё plotё
Departamenti i Inxhinierisё Matematike
Fakulteti i Inxhinierisё Matematike dhe Inxhinierisё Fizike.

Cfarë kërkojmë

Duam që bashkë me studentët alumni të krijojmë një rrjet të fortë bashkëpunimi në te mirë te studentëve aktual të fakultetit tonë. Eksperienca e tyre në tregun e punës do të jetë shumë e vlefshme për të ardhmen e studentëve tanë që pritet të diplomohen.

Bashkëpunim

Sigurisht që bashkepunimi jonë me studentët Alumni nuk do të mbetet vetëm ne kuadrin e kesaj faqeje. Studentët Alumni te cilët janë ne pozicione akademike do të jenë te ftuar ne konferencat shkencore që do te organizohen prane fakultetit tonë.

Karriera

Nuk do të mungojnë studentët e punësuar në industri të cilët do të jenë pjesë e takimeve që do të organizojmë dhe në bashkëpunim me Zyrën e Këshillimit të Karrierës të UPT. Prandaj kjo faqe do t’ju mbajë të përditësuar me çdo të re nga aktivitetet e FIMIF Alumni.

Pyetje që bëhen më shpesh

Ne FIMIF Alumni mund të anëtaresohet cdokush që ka mbaruar të paktën një prej tre cikleve të studimit (Bachelor, Master, Doktoratë) pranë Fakultetit të Inxhinierisë Matematike dhe Fizike.

Për t’u anëtarësuar ne FIMIF Alumni mjafton të krijoni një lllogari duke klikuar më poshtë. Krijo një llogari

Individët të cilët duan të angazhohen përtej axhendës së aktiviteteve të planifikuar nga FIMIF, janë të mirëpritur të diskutojnë idetë e tyre me bordin drejtues të FIMIF

Çdo anëtar i FIMIF Alumni që dëshiron të ndryshojë të dhënat e tij është i lutur të kontaktojë faqen tonë në kontaktet e afishuara ne krye ose ne fund te faqes.