NJOFTIM – Hapet thirrja për mobilitete stafi të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus + në University of West Attica, UNIWA, Greqi

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe University of West Attica, publikohet thirrja për mobilitet për stafin e Universitetit Politeknik të Tiranës në University of West Attica. Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni Lexo më tepër …