Njoftim – Shtyhet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh dhe stafi të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus+, në Riga Technical University, Letoni

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, shtyhet thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët dhe stafin e Universitetit Politeknik të Tiranës, në Riga Technical University – RTU. Afati i fundit për aplikim: Datë 16 Lexo më tepër …

Njoftim – Shtyhet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus+, në Saxion University of Applied Sciences, Holandë

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, shtyhet thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, në Saxion University of Applied Sciences. Informacionin në lidhje me dokumentacionin, mënyrën e aplikimit dhe Lexo më tepër …