NJOFTIM PËR PYETËSORIN STUDENTOR

Njoftohen të gjithë studentët se Universiteti Politeknik i Tiranës organizon Pyetësorin Studentor për cilësinë e mësimdhënies në çdo program studimi. Afatin për plotësimit e pyetësorit si dhe udhëzimet përkatëse i gjeni më poshtë:

Njoftim: Panairi Work & Study

Të dashur student, Sot dhe nesër datë 7 dhe 8 Prill, ora 9:00-18:00 Universiteti Politeknik i Tiranës është pjesë e panairit Work & Study, ku ju do gjeni programet e studimit që ofron UPT dhe Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Lexo më tepër …