Njoftim – AADF organizon Panairin e Masterit dhe Internshipit në SHB

Në kuadër të bashkëpunimit të Universitetit Politeknik të Tiranës me Albanian American Development Foundation (AADF) për studentët dhe gjithë të interesuarit bëjmë me dije se më 18 Tetor, ora 16:00 në Hotel “Mak Albania Tirana”, Salla “Illyria” organizohet Panairi i Masterit dhe Internshipit në SHBA.

Ky panair shërben për t’u informuar rreth mundësive për studime Master në universitetet më të mira amerikane dhe për të patur eksperiecë pune 6-mujore në kompani prestigjioze në SHBA.

Written by