Njoftim: Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, Tiranë, në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, nga data 29 Maj 2021 deri më 1 Qershor 2021, do të organizojë edicionin e 12-te të Panairit “Work and Study” 2021

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, Tiranë, në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, nga data 29 Maj 2021 deri më 1 Qershor 2021, do të organizojë edicionin e 12-te të Panairit “Work and Study” 2021, nje aktivitet ku shpalosen ofertat me te mira te studimeve, ne arsimin e larte.

Ne kete aktivitet ftohen Universitetet te ekspozojne ofertat e studimit, aktivitetet e tyre trajnuese dhe informuese per te gjithe te rinjte e interesuar:
-maturante
-te sapodiplomuar, per te cuar perpara karrieren e tyre;
-te sapodiplomuar, per te identifikuar mundesite per vazhdim te metejshem te studimeve te thelluara dhe formimit te tyre akademik
Meposhte do te gjeni bashkangjitur kalendarin.
kalendari (1)

Written by