NJOFTIM – Hapet thirrja për aplikime për mobilitete stafi të UPT-së, në Universitetin e Urbinos (University of Urbino), Itali

Në kuadër të Programit Erasmus+ KA107, (Projekti Nr. 2020-1-IT02-KA107-078721), hapet thirrja për mobilitet për mësimdhënie për stafin e Universitetit Politeknik të Tiranës në Universitetin e Urbinos, Itali.

Aplikimet janë të hapura deri më 15 shtator 2022.

Informacionin në lidhje me kriteret e mobilitetit, dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Written by