Njoftim – Hapet thirrja për aplikime për programin Master i përbashkët në fushën Inxhinieri e Sistemeve Kompjuterike Inteligjente Intensive të të dhënave,EDISS

download-_5_

Ky program ofrohet nga Åbo Akademi University (Finlandë), University of the Balearic Islands (Spanjë), University of L’Aquila (Itali) dhe Mälardalen University (Suedi).

Aplikimi hapet në datën 1 Nëntor 2023 deri në 2 Janar 2024 për kurset që fillojnë në Gusht 2024.

Për studentët nga Ballkani Perëndimor ofrohen 3 bursa.

Për më tepër informacion ju lutem shihni broshurën më sipër.

Written by