Njoftim: Internship & Punësim

Studentët e UPT-së, të interesuar për internship dhe punësim, mund të paraqiten në fashën e dedikuar për takime dhe intervista pune me mbi 50 kompanitë e pranishme në Panairin “Work & Study 2024” në Pallatin e Kongreseve, data 4 prill,ora 11:00.

Mos harroni të merrni CV-në tuaj me vete!

Mos mungoni!

Written by