Njoftim – Panairi i Punës në datën 2 qershor 2022

Të dashur studentë!

Ju ftojmë të merrni pjesë në PANAIRIN E PUNËS, që organizohet nga Universiteti Politeknik i Tiranës.

DATA: 2 qershor 2022

ORA: 10:00 – 15:00

VENDI: Oborri i brendshëm i Korpusit Qendror

· Ora 10.00 – 10.15 – Hapja e Panairit

· Ora 10.15 – 15.00 – Studentët dhe pjesëmarrësit vizitojnë stendat e kompanive

· Ora 11.00 – 14.15 – Në sallën “Silvano Pedrollo” në katin II-të, në Rektorat disa kompani do të prezantojnë sipas këtyre orareve.

 

Written by