Njoftim: Panairi Work & Study

Të dashur student,
Sot dhe nesër datë 7 dhe 8 Prill, ora 9:00-18:00 Universiteti Politeknik i Tiranës është pjesë e panairit Work & Study, ku ju do gjeni programet e studimit që ofron UPT dhe Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike në Muzeun Historik Kombëtar.
Gjithashtu në datën 8 Prill ora 16:00-17:00 do të zhvillohet promovimi i zyrës së Karrierës UPT-së. Gjatë kësaj kohe, në panair do të ketë pjesëmarrje të kompanive dhe bizneseve me profil inxhinierik.
Ju mirëpresim!

Written by