Njoftim – Regjistrohu në Praktika.al

Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit midis Praktika.al dhe Universitetit Politeknik të Tiranës njoftojmë se Praktika.al vjen pranë jush me platformën digjitale, të cilën e gjeni nëse shkarkoni në telefonin tuaj aplikacionin Praktika.al.

Pas plotësimit të një formulari të shkurtër me të dhënat tuaja, ju do të njoftoheni për mundësi të shumta për praktika dhe internshipe nga mbi 300 kompani regjistruar në këtë platformë.

Për çdo pyetje shkruani në zyraekarrieres@upt.al;

Written by