Njoftim – U zhvillua trajnimi me temë: “Dosja profesionale e karrierës”

Më shumë se 200 studentë, nga të gjithë fakultetet e Universitetit Politeknik të Tiranës, morën pjesë në trajnimin me temë: “Dosja profesionale e karrierës”, trajnim i mbajtur nga Z. Visar Ademi në bashkëpunim me stafin e këshillimit të karrierës në UPT. Studentët e pasuruan me një energji elektrizuese këtë trajnim, i cili u zhvillua në kuadër të aktiviteteve të Zyrës së Këshillimit të Karrierës.

Na ndiqni për të marrë informacion për trajnimet dhe aktivitetet e radhës!

Written by