Njoftim – Zhvillohet Deloitte Masterclass 3

download-_4_

Në kuadër të bashkëpunimit të Universitetit Politeknik të Tiranës me Deloitte Albania dhe ofrimit të mundësive të reja për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, njoftojmë se Deloitte Albania në datat 13 – 24 nëntor 2023 risjell për herë të tretë, Deloitte Masterclass

Ky projekt, në formatin e një cikli workshop-esh interactive, iu dedikohet studentëve të vitit të fundit të studimeve të larta, të cilët kanë dëshirën dhe motivimin të zhvillojnë aftësitë e tyre ndërvepruese dhe teknike në botën e biznesit.

Në përfundimin e suksesshëm të workshop-eve, do të pajiseni me certifikata nga Deloitte dhe bazuar në kurrikulën praktike që programi ka, mendojmë se pjesëmarrja do t’ju shërbejë gjatë orëve të praktikës gjatë studimeve tuaja. Për informacion më të detajuar ju ftojmë të vizitoni link-un në vijim: Deloitte Masterclass Albania

Gjithashtu Deloitte kërkon të zgjerojë stafin në pozicionet:

· Audit Analyst

· Audit Support Junior Analyst (Italian Speaker)

· Data Management Associate – M&A Radar Team

Të gjitha mundësitë që i përshtaten rrjetit ALUMNI i gjeni të publikuara në:

· Deloitte Albania – Mundesi Punesimi

Written by