NJOFTIM PËR PYETËSORIN STUDENTOR

Njoftohen të gjithë studentët se Universiteti Politeknik i Tiranës organizon Pyetësorin Studentor për cilësinë e mësimdhënies në çdo program studimi. Afatin për plotësimit e pyetësorit si dhe udhëzimet përkatëse i gjeni më poshtë:

Njoftim – Për pjesëmarrjen e studentëve dhe stafit të Universitetit Politeknik të Tiranës në takimin online, “Dita Kombëtare Informuese Erasmus+”

Zyra Kombëtare Erasmus+, ditën e mërkurë, datë 21 dhjetor 2022, nga ora 09.30 – 15.00, organizon takimin online, “Dita Kombëtare Informuese Erasmus+”. Gjatë këtij aktiviteti audienca do të ketë mundësinë të informohet për mundësitë që programi Erasmus+ ofron për IAL-të dhe studentët Lexo më tepër …