Njofti: Maturanti ekselent i dekoruar me “Medaljen e Artë” qe ndjek studimet ne Inxhinieri Fizike.

Leart KRAJA, maturanti ekselent i dekoruar me “Medaljen e Artë” ka pëzgjedhur të vazhdoj studimet e larta në degën Inxhinieri Fizike pranë Fakultetit të Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike në vitin akademik 2023-2024.
I urojmë Leartit suksese të mëtejshme!

Written by