Njoftim: Hapja e Programit të Studimit të Ciklit të Parë “Bachelor në Inxhinieri Kimike” në Universitetin Politeknik të Tiranës.

Me urdhërin e Ministres së MAS, nr. 334, datë 04/07/2023 “Për Hapjen e Programit të Studimit të Ciklit të Parë “Bachelor në Inxhinieri Kimike”, në Universitetin Politeknik të Tiranës”, hapet për herë të parë në vitin akademik 2023-2024, në Fakultetin e Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike, Programi i Studimit i Ciklit të Parë “Bachelor në Inxhinieri Kimike”.
Beige Green Modern Illustration Environment Poster (11) (1)

Urdher Inxh Kimike

Written by