Njoftim – Për pjesëmarrje të studentëve dhe stafit të Universitetit Politeknik të Tiranës në seminarin online: CMS Presentation towards UPT.


Ditën e mërkurë, datë 22 mars 2023, nga ora 15.00 – 17.00, zhvillohet seminari online me studentë dhe staf nga Universiteti Polieknik i Tiranës, me temë: CMS Presentation towards UPT.

Qëllimi i seminarit është prezantimi zyrtar i bashkëpunimit dhe eksperimentit të CMS (Compact Muon Solenoid ), me kolegët e ardhshëm shqiptarë në High Energy and Particle Physics, për eksperimentin CMS në CERN (European Organization for Nuclear Research).

Seminari do të zhvillohet nga Prof. Dr. Silvano Tosi dhe PhD Ilirjan Margjeka – Departamenti i Fizikës në Universitetin e Barit (Università degli Studi “Aldo Moro” di Bari).

Join Zoom Meeting https://cern.zoom.us/j/69348771665?pwd=WXpoaHkxeW9EMWRLbXoxQnEzd2RmZz09
Meeting ID: 693 4877 1665

Passcode: 671603

One tap mobile +33170379729,,69348771665# France

+33186995831,,69348771665# France

Dial by your location

+33 1 7037 9729 France

+33 1 8699 5831 France

+33 1 7037 2246 France

+41 43 210 70 42 Switzerland

+41 43 210 71 08 Switzerland

+41 31 528 09 88 Switzerland

Meeting ID: 693 4877 1665

Find your local number: https://cern.zoom.us/u/cdvmo18ep2

Join by SIP 69348771665@188.185.118.153
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E’ necessario abilitare JavaScript per vederlo. ‘;document.getElementById(‘cloak29468ff381344e21eb97b5bd5d3c7f83′).innerHTML += ”+addy_text29468ff381344e21eb97b5bd5d3c7f83+’<\/a>‘;

Join by H.323

188.185.118.153

188.184.85.92

Meeting ID: 693 4877 1665

Passcode: 671603

Written by