Njoftim: Prezantim për fillim e vitit akademik me Studentet e vitit të Parë “Bachelor”_23-24


Me datën 02.10.2023 u organizua pranë ambjenteve të Fakultetit Inxh. Matematike dhe Inxh. Fizike prezantimi me studentët e viti të parë “Bachelor”. Në këtë aktivitet morën pjesë Drejtuesit e Institucionit si: Dekani, Zv/ Dekanët, Shefat e Departamenteve, perfaqesuesit e Keshillit studentor , te cilët i uruan studentëve mirëseardhjen dhe u informuan mbi porcesin mesimor dhe kurrikulat.

Written by