Njoftim – Thirrje per Start-up te rinj

Universiteti POLIS si perfitues i projektit per mbeshtetje te Start- Up,ne kuader te EU for Innovation,hap thirrjen per te Start-up, te rinj me ide inovatore, te cilet nepermjet nje programi 3 mujor inkubimi, do ju jepet mundesia qe idene e tyre inovative te mund ta zhvillojne deri ne nje produkt gati per te konkuruar ne treg.
Per kete krahas trajnimit teorik, me eksperte te fushes se inovacionit, biznesit, eksperte ligjor etj, ne ambientet e Universitetit POLIS eshte ngritur dhe nje strukture “FabLab” me te gjithe pajisjet e nevojshme te prototipizimit.

Written by