Njoftim – ZHVILLOHET EDICIONI III I PANAIRIT TE KARRIERES NE UNIVERSITETIN POLITEKNIK TE TIRANES

Universiteti Politeknik i Tiranës organizon për të tretin vit radhazi PANAIRIN E KARRIERES, një mundësi e jashtëzakonshme për formimin dhe zhvillimin profesional të studentëve.

Ky Panair ndihmon studentët dhe të diplomuarit për të kuptuar më shumë kërkesat e tregut të punës dhe i aftëson për të zhvilluar potencialin e plotë të tyre.

Ju mirëpresim!

DATA: 2 qershor 2023

ORA: 10:00 – 15:00

VENDI: Oborri i Brendshëm i Korpusit Qendror

Written by