Njoftim: Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, Tiranë, në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, nga data 29 Maj 2021 deri më 1 Qershor 2021, do të organizojë edicionin e 12-te të Panairit “Work and Study” 2021

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, Tiranë, në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, nga data 29 Maj 2021 deri më 1 Qershor 2021, do të organizojë edicionin e 12-te të Panairit “Work and Study” 2021, nje aktivitet ku Lexo më tepër …