Njoftim – Hapet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh dhe stafi të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus+, në University of Zagreb, Kroaci

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, hapet thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët dhe stafin e Universitetit Politeknik të Tiranës, në University of Zagreb. Informacionin në lidhje me dokumentacionin, mënyrën e aplikimit dhe Lexo më tepër …

Njoftim – Hapet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh dhe stafi të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus+, në Universidade da Coruña, Spanjë

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, hapet thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët dhe stafin e Universitetit Politeknik të Tiranës, në Universidade da Coruña (UDC). Informacionin në lidhje me dokumentacionin, mënyrën e aplikimit Lexo më tepër …

Njoftim – Hapet thirrja për aplikime për programin Master i përbashkët në fushën Inxhinieri e Sistemeve Kompjuterike Inteligjente Intensive të të dhënave,EDISS

Ky program ofrohet nga Åbo Akademi University (Finlandë), University of the Balearic Islands (Spanjë), University of L’Aquila (Itali) dhe Mälardalen University (Suedi). Aplikimi hapet në datën 1 Nëntor 2023 deri në 2 Janar 2024 për kurset që fillojnë në Gusht Lexo më tepër …

Njoftim – Shtyhet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh dhe stafi të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus+, në Riga Technical University, Letoni

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, shtyhet thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët dhe stafin e Universitetit Politeknik të Tiranës, në Riga Technical University – RTU. Afati i fundit për aplikim: Datë 16 Lexo më tepër …